Top
Image Alt
OVER HIPHOP IN JE BIEB PROGRAMMERING

Hiphopinjebieb programmering

We bieden verschillende vormen van programmering aan. Zo kun je het volgende boeken voor bij jou in de bibliotheek:

Masterclasses van Quardin

De masterclass van ‘Van droom naar Doel is Doen!’ van Fariesh Aboelrahman van Quardin waarbij jongeren gedurende acht weken aan de slag gaan om hun dromen en doelen waar te maken. De masterclass wordt afgesloten met een pitchnight waarbij de deelnemers hun ideeën presenteren.

Daarnaast kun je een workshop van rapper Crooks boeken waarbij je werkt aan je schrijf- en performance skills. Tijdens de afsluitende ‘Performance night’ kan iedereen laten zien wat ie kan! Interesse? Neem contact op Quardin voor boekingen.

Tijdens de talkshow Hiphopinjebieb / LIVE spreken gastheer Fariesh Abdoelrahman en sidekick Ilias Fettouhi met lokale jonge creatieve entrepreneurs over hun loopbaan en hun tips & tricks voor succes. Verder staat de talkshow in het teken van de laatste trends, lifestyle en natuurlijk boeken! De maandelijkse talkshow vindt steeds plaats vanuit een andere bibliotheek en wordt live gestreamd via Instagram en YouTube. Kijk alle uitzendingen terug via het ‘Hiphopinjebieb’ YouTube-kanaal! Neem contact met ons op wanneer je deze talkshow wilt boeken.

Talkshow ‘Ask Anything’

Naast Hiphopinjebieb/LIVE bieden we bibliotheken nog een talkshow rondom lifestyle voor en door jongeren aan: Ask Anything! Tijdens deze talkshow kunnen jongeren alles vragen aan een spraakmakende gast die op dat moment veel te zien en te horen is in de media. De meest uiteenlopende thema’s komen aan bod waarbij ook de collectie wordt uitgelicht. Reserveer nu de eerste editie over entertainment en muziek bij jouw bibliotheek! (prijs in overleg)

Video

Bekijk hier de promovideo van Crooks Divisie – Hiphopinjebieb.

s
Welcome to Booth.

Tincidunt id aliquet risus feugiat, inante metus dictum at tempor usis nans.

d